Syltis på Söder

Lika delar mat och kommunikation

Blogginläggsbanken

Svårigheten i att blogga varje dag handlar inte om att komma på nåt att skriva om. Det knepiga är att:

  1. komma ihåg att blogga
  2. hitta tiden att blogga

Därför bygger jag upp en liten bloggbank de dagar jag har tid och lust att skriva. Det finns klara fördelar med att snabbt kunna publicera något när jag en onsdag klockan 23.45 scrollat igenom instaflödet, satt alarm på klockan 6 och först då inser att ”faaaaaan, har glömt #blogg100”.

Det finns också nackdelar med en bloggbank. Den främsta är att inläggen inte blir en reflektion över dagen som gått. Jag kanske har sett Stellan Skarsgård på Östgötagatan (som igår!),  sett en blodig föreställning på Unga Klara (som i förrgår!) eller hört hundratals människor skandera på Nytorget (som idag!). Men blogginlägget kan råka handla om kolonilotter. Ja. Så kan det vara.

Så vad har egentligen hänt i veckan? Massor. Men det skriver jag om imorgon.