Syltis på Söder

Lika delar mat och kommunikation

Matglädje = friterad kladdkaka?

image_2

Det finns ingen tidning som försöker så hårt som Buffé. Men de når liksom aldrig riktigt fram. Eller så är det precis det de gör. De lyckas hålla tonen så där skönt mellanmjölksenkel. De ligger säkerligen ett år framåt i planeringen av innehållet och blir därför liksom aldrig riktigt trendiga. De skriver om pulled pork långt efter att hajpen har lagt sig. (Och så skojar de säkert till det med en falukorvsvariant för den som livspusslar och inte riktigt har tid.)

Målgruppen är helt enormt bred. Och just därför känner jag mig väldigt sällan träffad eller inkluderad. Har jag lagat ett recept ur Buffé de senaste fem åren? Nej.

”Inspiration och matglädje”. Kommer jag att laga friterad kladdkaka? Nej. Bara nej.