Syltis på Söder

Lika delar mat och kommunikation

Twist med snurrigt slut

Mars. En ganska ful månad. Smutsig snö, jag är mintgrönt blek i skinnet och det finns ingen bakelse som hägrar inom den närmsta framtiden (som semlan i trötta februari). Jag tröstar mig med ljudböcker.

Igår läste jag ut Klas Östergrens senaste roman Twist. Efteråt satt jag som ett fån. Jag fattade inte den. Så är det alltid för mig när det gäller spionfilmer, le Carré-romaner och berättelser i olika lager och skikt. Jag hatar när jag inte fattar. Läste strålande recensioner om hur briljant Östergren snurrar ihop (eller upp?) upplösningen och slutet på sin Twist. Eh..ok.

Överväger nu att höra av mig till Klasa. Pinga honom på Twitter och kolla om han kan ta en lunch när han ändå är i stan för att träffa sina kompisar i Gamla stan och be honom förklara poängen för mig.