Syltis på Söder

Lika delar mat och kommunikation

Dörrklockan

Det ringer bara på dörren när jag sover. I går kväll när jag hade somnat ringde dementa grannen på. I eftermiddags ringde Per på då jag och Signe sov middag. Båda gångerna har jag tänkt att det var i en dröm. Hoppats lite att det ska ”gå över”. Med tanke på grannen kanske det snart blir aktuellt att koppla från dörrklockan helt.

Sova middag? Mhm. Signe vaknar vid sextiden varje dag. Och jag går upp med henne och lyssnar på ”Andliga sånger” i P1 på söndagsmorgonen, äter frukost och försöker läsa tidningen. Idag framåt 9 när det är sovdags för henne drog jag ut vagnen. Det fanns ingenstans jag kunde köpa en bra kaffe vid den tiden. Och i Danmark finns lukkeloven, så där är allt säkert stängt hela söndagen.

Fröken Positivt Tänkande loggar ut nu. Ska sålla lägenheter och boka visningar. HÄJ.