Syltis på Söder

Lika delar mat och kommunikation

Första födelsedagen

Så var den här och så var den försvunnen. Signes första födelsedag. Ett år som varit allt annat än ”magiskt” och ”jag har älskat varje sekund”. Svinhårt arbete, speciellt den första tiden. Och ibland glimtar av normalitet och livet som jag minns det från innan.

Sånt jag typ lovade mig själv första halvåret:

För att amningen inte funkade eller? Jodå, amningen funkade utmärkt. Men jag mådde skit av vetskapen om att hon var så beroende av mig. Att det bara var jag som kunde mätta och trösta vid panikhungern. Puh.

Men vi har fixat det. Ett år. Utan Toms tålamod vet jag inte hur det skulle ha gått. Det skulle säkert ha gått, jag vet, men…jaja, det vågar jag inte riktigt tänka på. Så ikväll firade vi med champagne som vi fick i bröllopspresent. En dammig flarra från 60-talet som var magisk.

High five, bra jobbat, HEJA HEJA!