Syltis på Söder

Lika delar mat och kommunikation

Kort vår

Tog just en titt i kalendern för kommande månader och fick lite stresspåslag. Hur kan våren helt plötsligt vara så kort?! Inplanerade resor, helger med jobb, påsk i Skåne, bara-vara-hemma-helger inemellan. Andas.

Det är så abstrakt att ha lämnat in sommarsemesterönskemål när det fortfarande finns snö i skuggiga hörn. Och sen BAM är den där, sommaren.

Jag håller på att avveckla mitt ideella engagemang just nu och fram till stämman i april. Det är en utmaning att säga ”nej, det kan jag inte göra” eller ”nej, det hinner jag inte”. Men jag blir bättre och bättre på det. Det som tidigare upptagit min fritid fasas ut och istället fylls den av att leta lägenhet, förstå dansk barnomsorg och sätta mig in i var någonstans jag ska vara folkbokförd.

Men nu, nu ska jag se Homeland.