Syltis på Söder

Lika delar mat och kommunikation

Skrivande som inte blir av

Jag gick en skrivarkurs förra sommaren. Det var som att lära känna en helt ny sida av mig själv och inse att jag har en massa ord och berättelser inombords. Som andra verkar tycka är intressanta att läsa!

Blev sjukt sugen på att fortsätta, men har inte lyft pennan sen jag åkte från kursen. Så varför blir det inte av? Hm. Det pratade vi en del om på kursen. Att det är lite pretto att skriva. Gå en målarkurs är inga konstigheter. Ingen ställer frågan ”jaha, och när ska du ha en utställning?” bara för att man kluddar nån vecka. Men skrivarkurs. Det triggar frågor som ”jaha, du vill ge ut en bok?”. Eh. Va? Vill jag det? Är det därför jag skriver?

Njae. Jag gillar att skriva. Det är ett sätt för mig att uttrycka mig på. Måste det vara mer komplicerat än så? Kanske kanske kommer att jag att publicera nåt från kursen här på bloggen.