Syltis på Söder

Lika delar mat och kommunikation

Vad har hänt på två år?

Den här bloggen har alltså legat i träda i nästan två år. 2014 slutförde jag #blogg100. Samma år körde jag nån julkalendersvariant #blogg24. Och 2015 gav jag mig på #blogg100 igen, men tappade fart och lade ner.

Jag och Tom var ute och åt vegofinmat på Mathias Dahlgrens nyöppnade Rutabaga i måndags. Pratade om året som gått. Vad som varit riktigt bra, vad som varit svårt, roligt, lärorikt. Vad vi vill ta med oss in i 2017 och vad vi bara kan låta vara. Det var vår bröllopsdag. Vår första någonsin. Högtidligheter lockar ofta fram en bitterljuv lust att göra något slags bokslut. Nu har vi dessutom en fin bok att sammanfatta boksluten i. Och titta tillbaka på om tjugo år. Eller fyrtio.

Men vad har hänt sen jag bloggade 2015?

Annars är allt ungefär som innan. Men allt det där kan jag återkomma till imorgon.