Syltis på Söder

Lika delar mat och kommunikation

Vårens första dag

Man ska passa sig för att skriva sånt. Men idag var det som om våren kom. Åkte fullproppad buss 76 till Frihamnen och kollade konst på Magasin 3. Promenerade hemåt med stopp på Karlavägen och kaffe i solen.

Hade dock glömt hur mycket folk det är som kikar fram från sina hålor så snart solen visar sig. H E R R E G U D så trångt det känns på trottoarerna. Och Östermalm på det. Är den stadsdelen ens på riktigt med sina suvar och barn som är klädda som nåt slags smågrevar? Jag som tycker att Södermalm och Sofo känns konstruerat liksom. Det var så många med en LIVSSTIL. Kom på mig själv med att längta bort från Stockholm. Tills jag kom på att Köpenhamn inte är en mindre stad. Men det är i alla fall nära till Skåne?!

Nåväl, dagens lista: