Syltis på Söder

Lika delar mat och kommunikation

Vimpelmorsa

Jag trodde väl aldrig att jag skulle bli en sån där som tejpar upp vimplar i köket, blåser ballonger och planerar födelsedagskalas för en ettåring. Jag trodde nog inte att jag skulle bli förälder över huvud taget. Och definitivt inte en sån där med färgglada vimplar.

Men idag skyndade jag från jobbet för att rigga inför morgondagen. Tårtljus, servetter, paket, ballonger. För att toppa detta gick jag dessutom inom Twilfit för att ta mig an något jag under månader skjutit framför mig – prova ut bh:ar i en lämplig efter-amning-storlek. Det, och det faktum att jag vaknade vid femtiden i morse av att nån ville leka och fnissa, gör att jag nu är redo att gå och lägga mig.

Allt är hur som helst riggat inför imorgon. Tom bakar drömmar i detta nu, paketen är uppdukade vid Signes plats och tårtljuset (!) väntar på att få stickas ner i en fattig riddare alternativt en skål vispad grädde. Nu Signe, nu kan du snart få fylla år!